Ga maar vliegen, de wereld wacht.

Een enthousiaste dromer, met een dansende bos krullen, die goed weet wat ze wil en vooral een grote passie heeft voor mooie designs. Ik ben Kristel, het gezicht achter Simplyflydesign. Tof dat je er bent! 

Ik sta te popelen om je mee te nemen in mijn werk, maar zal je op deze pagina iets meer over mijzelf vertellen. Ik ben een creatieveling uit de 90’s. Het is dan ook niet zo heel vreemd dat ik gek ben op muziek uit de jaren ‘80 en ‘90. Ik ben daarnaast een enthousiaste dromer, die houdt van heerlijk eten, mooie interieurs, post krijgen, fotografie, reizen, een kop thee én ronddwalen door de natuur. 

De natuur is voor mij echt een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Een stukje wandelen met de zon op je gezicht, langs het kabbelende water of in het bos tussen de herfstkleuren. Ik raak er elke keer opnieuw door verwonderd. Er is zoveel moois om ons heen, we zouden er eigenlijk vaker bij stil moeten staan.
‘Never lose your wonder’. 

Als kind vond ik het al heerlijk om te kleuren, dat zorgde er uiteindelijk voor dat ik inmiddels afgestudeerd ben als grafisch vormgever. Tijdens mijn studie heb ik een eigen stijl ontwikkeld die ik graag met je deel in mijn ontwerpen.  

Maar wat is die stijl dan? Ik houd van kleine illustraties met fine-liner, handlettering en een minimalistisch, elegant en nostalgisch design (door veel zwart-wit). Dat alles komt samen met mijn liefde voor planten en natuur. Nieuwsgierig? Ik maakte onder andere al kaarten, prints en andere producten die je kunt vinden in mijn shop. 

Heb je nog vragen of wil je een keer gezellig kletsen? Je mag me altijd mailen of vul het contactformulier in op de contactpagina. 

Mijn naam is Kristel

Hi

Never lose your wonder

Ga maar vliegen,
Sla je vleugels uit.

Boven de wolken,
Sluit je de wereld uit.

Laat je zorgen los,
Pak het leven vast.

Verwonder je over elke blik,
Volg je gevoel op de tast.

Want die brengt je wel,
Naar waar je moet zijn.

Je mooiste dromen,
Heel groot of juist klein.

Ga maar vliegen,
De wereld wacht.

Kijk maar wat er gebeurt,
Ervaar je eigen kracht.

En als je weer landen wilt,
Kom dan bij mij.

Ik vang je veilig op,
Hou een plekje voor je vrij.

Ga maar vliegen,
Zodat je kan landen.

Op jouw bestemming,
Want die ligt in jouw handen.

Brand story